Doro Headset

Doro Headset er designet for private såvel som for professionelle. De er alle ergonomisk velsiddende og kan justeres ind til eget behov. Lydene er i dem alle gode og rækkevidden er lang. De er alle utroligt  lette og nogen af dem findes endda i trådløs udgave.

Doro Batterier

Doro har et stort udvalg af batterier. For at være sikker på at vælge det rigtige, skal  man kende modelmærket på selve telefonen. Det kan ses, enten på det gamle batteri, eller ved man tager batteriet ud af mobilen, neden under på selve telefonen, står modelnummeret så.

Doro Opladere

Doro oplader til mobiltelefonen er en rigtig god ide, hvis du nogen gange lægger telefonen fra dig, og så ikke lige kan huske, hvor det nu var! Med en bordlader på en fast plads, så ved man altid, hvor man har den lille mobiltelefon! Husk at lade op regelmæssigt! Det kan batteriet godt lide!

Doro Bilopladere

Doro har bilopladere til en del af deres mobiler. Det er dejligt at have en oplader med i bilen på f.eks. ferien, så man altid er klar til at modtage opkald eller ringe op. Det giver en biloplader dig mulighed for. En nem måde at få "tanket" din mobil op på, når du er på farten!

Doro Etuier

Doro etuier til din mobil, er  virkelig alle i pænt design. Der er alle fordelene ved at have sådant et.! Man ved altid, hvor mobilen er, og man beskytter den lille mobil mod ridser og tab. De allerfleste etuier kan sættes fast i ens bælte, så det også ser lidt smart ud. Mange er i ægte læder!

Doro oplader til Doro liberto 820 mini, standart oplader til doro, micro USB 230v. fylder næsten intet lige til at tage med i lommen.

Oplader til Doro 580 secure, denne oplader er en micro USB oplader, hvor der på stikket er lavet et såkaldt sikkert greb så det er meget let at sætte den til opladning, meget praktisk oplader til rejse eller bare som en ekstra lader.

Oplader til Doro 530x micro USB oplader, ny oplader til din telefon eller måske bare en ekstra til at tage med på farten.

Oplader til Doro 520x lille og fix power adaptor, micro USB med nemgreb, nem at have med på farten, fylder nærmest ingen ting.

Batteri til doro 8030 smartphone. Bruger du din telefon meget og ikke lige altid har oplader til rådighed, så køb et ekstra batteri til den,  så har du altid lidt mere power med til den ,vi føre kun orginalt tilbehør fra doro i top kvalitet.

Batteri til doro liberto 820. nyt batteri til din telefon orginalt fra doro.

Batteri til doro liberto 825. tilbehør og batterier er orginalt fra doro, se mere tilbehør her

Batteri til doro 6531. nye batterier til doro mobiltelefoner, vi føre de fleste af dem, kun orginale produkter. 

Batteri til doro 6526. Mangler du tit strøm på din mobiltelefon prøv evt at skifte til et nyt orginalt batteri i top kvalitet fra doro der lige passer til din doro 6526.

Batteri til doro 6521, vi sælger kun orginale batterier og tilbehør fra doro, dette batteri er på 900 mAH og 3,7 v 

Batteri til doro 6031 mobiltelefon, når det gamle ikke kan mere, så køb et nyt orginalt batteri fra os vi benytter kun orginalt tilbehør fra doro.

Batteri til doro 5031, orginalt batteri fra doro i top kvalitet, på 900 mAH og 3,7 v li-ion type.

Batteri til doro liberto 820 mini. mangler du et nyt batteri eller blot et ekstra, så har vi kvalitets batterier fra doro.

Batteri til doro 580 secure, batteri type Li-ion 3,7V og 800 mAH, orginalt kvalitets batteri fra doro.

Batteri til doro 530x, batteri type Li-ion 3,7V 900 mAH husk altid at brug orginalt tilbehør og batteri fra doro.

Batteri til doro 509, vi anbefaler altid at bruge orginale batterier og tilbehør fra doro, batteri type Li-ion 3,7V og 900 mAH 

Flip cover til doro 820 mini smart lille fiks flip cover, til at beskyt din telefon godt mod slag og ridser, så skulle uheldet være ude at telefonen kommer ned i lommen eller tasken med nøgler er den godt beskyttet, 

Flip cover til doro 820 liberto i sort , lille smart flip cover uden kort holder, til dig der gerne vil holde pung og cover adskildt, men stadig gerne vil beskytte din smartphone med et cover.

Etui til doro 820 liberto sort, komfort og sikkerhed, dette er hvad du får med et Etui til din smartphone fra doro, med dette itui får du både et cover og en stylus pen, da der medføger sådan en i pakken, så slip for ridser og fedt fingere på skærmen ved at bruge stylus pen.

Etui til doro 820 liberto i brun, et flot cover med magnetisk luk der automatisk tænder eller slukker skærmen når du åbner eller lukker etuiet, med til dette etui medføgler der en flot stylus pen til din smartphone.

Doro flip cover til 825 liberto i sort, simpelt smart flip cover med plads til et kort, beskytter mod ridser og slag og skidt, så beskyt din telefon på bedste vis, telefonen er let at tage ud af coveret hvis dettte skulle være nødvendigt.

Doro Etui til 825 i sort med dette etui har du ikke kun beskyttelse for din telefon, men også dine kort, da der nemlig er hele 3 kortholdere i dette etui, og magnetisk luk funktionen gør bare det hele mere sikkert, telefonen tages hurtigt ud af etuiet når telefonen skal oplades.

Doro stylus pen for dig der gerne vil holde din skærm fri for skrammer og fedt fingere, stylus pen er lavet i aluminium med en blød gummidut i enden, så man blot bruger den istedet for sin finger på skærmen, surf rundt i menuen så let som ingen ting på din smartphone med en stylus pen.

Doro Wallet Case til doro 8030, lækkert cover med magnetisk luk i sort, med dette cover på kan du stadig satte din telefon til lader, og i dette cover er det ikke kun din telefon der er beskyttet men også dine credit kort og kontanter osv da der er mulighed for at sætte det i de små lommer i coveret.

Side 1 ud af 5
 

EnkelTelefon.dk