Nyheder

Det svenske firma  Doro er altid med på det sidste nye. Her inde under nyheder vil vi altid lægge de sidste nyheder og artikler om Doros mobiltelefoner og andre ældrevenlige produkter ud. Hvis du regelmæssigt besøger os under nyheder, vil du derfor altid være opdateret med det nyeste nye fra Doro.

Doro 622 – Doro PhoneEasy 622

Forbrugerundersøgelser viser, at rigtig mange ældre lægger vægt på brugervenlighed og design, når det handler mobiltelefoner.

Doro har derfor udviklet en ny model af mobiltelefoner, der får modelnummeret 622.

Kan du lige ringe op for mig?

Det er tit et spørgsmål til mig, for min mand har alt for store fingre til at taste numre ind på hans lillebitte mobil med små bitte taster!

Det er så uden tvivl mig, der skal stå for opringningen til børn og børnebørn, hvorefter min mand så kan overtage mobilen. Bagefter kan han så ikke lægge røret på uden at ramme et par taster ved siden af. Enormt irriterende for både mig og ham! 

I går oplevede jeg børnebørnenes første køretur i deres helt fantastiske  julegave!

Det var virkelig skønt, at se de store smil og at høre den dejlige sang, da børnebørnene for første gang kørte ud i deres nye hestevogn!

Op trak jeg min lille mobil fra inderlommen – og klik - så havde jeg det første billede af 2 glade unger, der kørte rundt på nordfyn i den skønne natur.

Lill Babs og hendes yndlingsmobil!

Den lille mobil er nu kommet i en ny farve - aubergine!! Og hvorfor så det? Jo, for det er Lill - Babs yndlingsfarve! Og hvad er så grunden? Jo, Lill Babs mener, at man skal leve livet fuldt ud, og hele tiden skal give sig selv nye udfordringer. Også når det gælder ny teknologi!

Doro 520x en lille hårdfør en!

Doro 520X er en robust og letanvendelig kameramobil for den aktive bruger eller senior, der er bange for at tabe mobilen!

Og så kan den altså tåle noget!

Mange lægger stor vægt på robusthed, når de skal vælge mobil. Derfor lanceres nu fra det svenske firma Doro PhoneEasy 520X – en hårdfør men elegant kameratelefon, der kan tåle fald fra op til to meters højde på et hårdt underlag.

Doro Experience

Hvis du slet ikke kan forestille dig en hverdag uden at komme på nettet, så har du det som de fleste andre mennesker. Sikkert har du også ældre slægtninge, der er usikre på, hvordan det lige er, det der med nettet!

Nu kommer Doro så med en brugervenlig interface til computer og mobile apparater, der er særdeles nem at gå til.

Aldrig er det blevet lettere at kommunikere med familie og venner!

 

EnkelTelefon.dk