Torsdag, 14 juni 2012 11:39

Doro 318

Bedøm dette emne
(0 bedømmelser)

Doro 318 - Doro HearPlus 318w
Doro 318 er en trådløs telefon med ekstra forstærkning. Det betyder, at telefonen er ekstra god til personer. der måske ikke hører så godt. Det er et meget fint designet håndsæt, der ligger godt i hånden. Meget enkel og yderst nem at håndtere. Doro 318 er kompatibel med høreapparater. Tastaturet er designet med henblik på, at man måske har problemer med synet eller fingermotorikken.

Doro 318 trådløs telefon er meget dejlig at holde i håneden. Ergonomisk er den virkelig god, ingen belastninger eller gener. 

Den har en god klar ringetone og den har ekstra lyd i håndsættet. Tastaturet er praktisk og stort med adskilte taster. Displayet har en dejlig kontrast. Når Doro HearPlus 318W ringer og man tager telefonen er den afbalanceret og rar at have i hånden.

At Doro 318 er kompatibel med høreapparater er ensbetydende med, at den kan fungere med de allerfleste typer af høreapparater. Den har en klassifikation, der hedder M3/T3 eller højere.

Derudover kan man tonehustere Doro 318. Det vil sige, at man kan indstille tonerne i telefonen helt efter, hvilke toner den enkelte bruger hører bedst.

Håndsættet er forstærket med op til 30dB og samtidig med at den ringer, blinker og vibrere den også. Helt perfekt trådløs telefon, hvis man ikke hører helt så godt længere!

 

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil

 Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

 

 

 

 

 

 

 

Læst 11969 gange
Mere i denne kategori: « Doro 110 Doro 1010 »
 

EnkelTelefon.dk