Doro Trådløse Telefoner

Der findes mange Doro trådløse telefoner!

Moderne såvel som telefoner, der går ind og kan dække et specifikt behov f.eks. ved syns - og hørehandicap eller ved problemer med hukommelsen.

Doro trådløse telefoner er altid i et dejligt design og røret nærmest indbyder til lange samtaler p. g. a. det meget ergonomisk veltilpassede telefonrør. Det ligger virkelig godt i hånden. Der er også mange af Doro trådløse telefoner, der er mulighed for at tale håndfrit med.

Med de store taster, den høje gode lyd og mulighed for regulering af disse er telefonerne virkelig gode ved funktionsnedsættelse af syn eller hørelse. De fleste af Doros telefoner er endda kompatible med høreapparater.

En del af de trådløse telefoner kan fås med flere håndsæt, eller de kan kombineres, når behovet opstår.

 

Doro 100w - Doro PhoneEasy 100w
Doro 100w en trådløs telefon, der er meget  velegnet til hørehæmmede og / eller svagtsynede. Doro 100w har stor dejlig lyd, ekstra forstærkning og mulighed for endnu mere med en volumen knap. Store sorte taster med hvide tal så Doro 100w virkelig er god i kontrastfarven. Stort display gør det letlæseligt, at se opkaldsnumre eller udkaldsnumre. Doro 100w er yderst ældrevenlig.

Doro 1010 - Doro Comfort 1010

 

 Doro 1010 er en god trådløs telefon med stor lyd og hvidt display, der giver en rigtig god kontrast. Det er bestemt et håndsæt, der føles rigtig godt i hånden, og som derfor indbyder til længere samtaler. Som altid er menuer og funktioner meget lette at gå til på Doro telefoner. Fås i farven sort  og med 1 eller 2 håndsæt.

Doro 110 - Doro PhoneEasy 110
Doro 110 en lille fint designet trådløs telefon. Doro 110 har faktisk dansk talende taster, så man bliver ekstra sikker ved trykning på tasterne, når man ringer op. Ekstra lyd og indbygget teleslynge og boost. Meget velegnet til tunghøre eller lettere hørehæmmede. Doro 110 er kompatibel med høreapparater højeste modtagelsesniveau 30dB. Boost´en giver +10dB ekstra lydstyrke.

Doro Magna 2000 trådløs telefon med virkelig høj lyd +90 db på ringetonen og op til +40 db på modtager volumen plus blinkende ringeindikator så chancen for at miste et opkald er meget lille med denne telefon, på basen er der mulighed for at fortag opkald via de 3 indkodenings knapper (hurtigopkalds tastter) det er også muligt at benytte telefonen håndfrit.

Doro 318 - Doro HearPlus 318w
Doro 318 er en trådløs telefon med ekstra forstærkning. Det betyder, at telefonen er ekstra god til personer. der måske ikke hører så godt. Det er et meget fint designet håndsæt, der ligger godt i hånden. Meget enkel og yderst nem at håndtere. Doro 318 er kompatibel med høreapparater. Tastaturet er designet med henblik på, at man måske har problemer med synet eller fingermotorikken.

Doro 750x - Doro outdoor 750x

Doro 750x en meget hårdfør trådløs telefon, der egner sig rigtig godt f.eks. til børnehaver eller anden form for erhverv, hvor der er beskidt eller støvet. Den er i hvert fald støv og stænk sikker. Godt greb i håndsættet, fordi telefonen er gummibelagt. 

Doro 750x er en trådløs fastnettelefon, der kan tåle mosten. Doro 750 er virkelig god som telefon, der hvor man er udsat for vind og vejr. 

Den er så bestemt også anvendelig for mange erhverv, f.eks. er bagerier, institutioner og byggepladser begejstrede for den.

Doro 750x er en yderst holdbar og slidstærk telefon. Den har bl.a. mulighed for højttaler funktion, hurtigvalgstaster, stor telefonbog og genopkaldstast. 

Af almindelige funktioner kan der bl. a. nævnes ur, vækkeur, dejligt belyst display i god størrelse samt diverse indstillinger for ringetoner i Doro 750.

Rækkevidde indendørs er 50 m og udendørs 300 m.

 Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil 

Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

 

Doro th70 - Doro trådløs th70

Doro th70 -  en helt moderne trådløs telefon, der er rigtig flot i designet. Den har indbygget højttaler, så man har muligheden for at tale håndfrit. Den fås i farvensort. Der kan også fås en model Duo, der er med 2 håndsæt. Doro th70 er rigtig rar at have i hånden, superslank og med både blanke og matte overflader.

Doro th80 - Doro trådløs th80

Doro th80 en dejlig designet trådløs telefon fra Doro. Ligger godt i hånden og er bestemt en trådløs telefon, man kan være stolt af, at have stående fremme i stuen. Stort og lelæseligt farvedisplay. Doro th80 telefonbogen er rimelig stor, og der er mulighed for håndfri tale.

 

EnkelTelefon.dk