Doro Mobil

En Doro mobil er meget brugervenlige i deres design og funktioner.  De fås i mange forskellige varianter, men alle er de rare at få i hånden. Der er på de forskellige mobiler taget hensyn til bl.a. finmotorikken, synet og hørelsen. Alt i alt for at få den mest ældrevenlige mobil på markedet. Det betyder dog ikke, at modellerne er "gammeldags". Der findes Doro mobiler  for en hver smag og med forskellige funktioner få eller mange. Det vælger man selv!

Sidst er der fra Doro kommet mobiler med kameraer i! Et stort ønske fra mange brugere! 

Men derudover er der rigtig mange gode funktioner, som ældre meget gerne vil have deres mobil kan eller tager hensyn til. 

Der er ved de fleste Doro mobiler sikkerhedsfunktioner, der giver tryghed for de ældre og deres pårørende.

Det drejer sig om en nødknap, der typisk sidder bagpå mobilen.Trykker man på den vil der med det samme blive sendt en SMS afsted, så hjælpen er på vej allerede der.

En anden sikkerhedsfunktion er ICE - funktionen, hvor der kan tastes alle oplysninger ind, der er nødvendige for at hjælpen bliver givet hurtigst muligt og mest effektivt. Der kan f.eks.ind tastes egen blodtype, den praktiserende læges navn eller andet der er vigtigt for ens helbred.

Den sidste sikkerhedsfunktion er, at pårørende eller bekendte kan fjernbetjene mobilen. Det betyder, at der kan holdes orden i aftaler, kalender og påmindelser selvom der er fysisk afstand mellem mobilejer og den der fjernbetjener mobilen.

Og så er der alle de hensyn, Doro tager i designet!

Mobilerne findes med mange forskellige størrelse af taster. Nogle helt almindelige, nogen meget store og med afstand imellem.  Det er for at afhjælpe ældre eller andre med fingermotorikproblemer eller svagtsynede, der har svært ved at se tasterne, Enkelte af Doros mobiler har en lille forhøjning ved 5- tallet, så man kan finde midten af tastaturet.

Lyden er også i mange forskellige udgaver. Lige fra det helt normale, til det der må siges at være ovre i den skala, hvor hørehæmmede er. De fleste af Doros mobiler er også med indbygget teleslynge, så de kan bruges, hvis man har høreapparater.

Doro mobilerne er alle lette og fine i designet, og der findes noget for en hver smag. Det kan bestemt ses og mærkes, at Doro har været på markedet i mange år, og at de hele tiden produktudvikler.

Doro 326 - Doro HandlePlus 326i gsm
Doro 326 - hvis man virkelig har brug for en telefon, der er let at bruge og som kun har de allermest nødvendige funktioner, skal man vælge en Doro 326i. Denne telefon er så absolut blandt de letteste mobiler at betjene! Doro 326 kan man modtage og foretage opkald med.

Doro 332 - Doro PhoneEasy 332 gsm
Doro 332 er den mest enkle og nemme af Doros mobiltelefoner. Samtidig er Doro 332 designet til de, der har problemer med enten syn eller hørelse. Der er en ekstra høj ringetone på denne mobil, og stort display gør det let at læse på skærmen. Altsammen for at imødekomme behovet fra de, der kan have høreproblemer eller som er svagtseende.

Doro 334 - Doro HandlePlus 334 gsm

Doro 334 kan ringe op ved blot et tryk på en enkelt tast. Der er 4 hurtigvalgstaster og så selvfølgelig den helt nødvendige nødkaldsknap. Nem og brugervenlig er Doro 334 uden nogen dikkedarer af nogen art.  Det store display gør, at man nemt kan se navne og numre ved opringninger eller opkald. Doro 334 ligger godt i hånden og grebet er sikkert. En lille Doro mobil med stort set ingen funktioner. For dig der vil enkeltheden.

Doro 338 - Doro PhoneEasy 338 gsm
Doro 338 er en nem lille mobil med stort tastatur med adskilte taster. Displayet er letlæseligt og lyden er ekstra klar og høj. Det er en lille mobi,l der er nem at modtage opkald på og at ringe op på. Meget ældrevenlig og kan sagtens benyttes ved problemer med hørelsen eller synet. Har kun de funktioner, der er absolut nødvendige.

Doro 5031 klassisk mobiltelefon fra doro, en flot simpel brugervenlig telefon, med dejlige store taster hurtigvalgstaster og en SMS tast, plus forudsigelig tekstangivelse så det bliver rigtigt nemt at sende sms, displayet er med meget skarpe farver så det virkelig kan ses ligeledes er tastaturet belyst og med visuel ringeindikator plus polyfoniske ringetoner, så alt i alt en telefon der kan ses og høres.

Doro 505 - Doro PhoneEasy 505
Doro 505 er en pæn og funktionel mobil med funktioner, der er brugervenlig. Den har letlæselige taster og et meget fint display i farver. Den gode lyd i mobilen gør opkaldene tydelige. Lydstyrken er højere. Der er kun de allermest nødvendige helt almindelige funktioner i Doro PhoneEasy505, såsom f.eks. ur, alarm, SMS  osv.  Af sikkerhedsfunktioner er der kun 2. Nødkald og fjernbetjening!

Doro 507 - Doro PhoneEasy 507

Doro 507 er en meget brugervenlig mobil med få og meget nemme funktioner! Doro 507 har selvfølgelig alle sikkerhedsfunktionerne, så man hurtigt kan få hjælp, hvis det er nødvendigt.

Doro 510 - Doro PhoneEasy 510
Doro 510 er en specialudviklet mobil med forbedret lyd og godt let læseligt farvedisplay. Funktionerne er meget bruger - og ældrevenlige.  På tastaturet er der hurtigvalgstaster og direkte SMS tast med tilhørende intelligent SMS ordbog. Doro 510 har tilhørende telefonbog, der kan indeholde op til 300 kontakter. Det er den første Doro model med alle sikkerhedsfunktionerne implementeret. 

Doro 515 - Doro PhoneEasy 515
Doro 515 er en meget brugervenlig mobil. Der er en god lyd og et stort letlæseligt farvedisplay. Doro PhoneEasy 515 er den første mobil fra Doro, der har indbygget kamera. Dog ikke med blitz -funktionen.  Af sikkerhedsfunktioner på Doro 515 er der nødkald, fjernbetjening og ICE - funktioner. Lille brugervenlig og særdeles ældrevenlig Doro 515 mobil, der er let i alle funktioner!

Doro 520x - Doro PhoneEasy 520x

Doro 520x er en lille robust mobil, der kan klare lidt af hvert. Den har store taster og en god klar lyd. Doro 520x har nemme og lette funktioner, der er til at forstå. Selve displayet er stort med gode og klare farver. I Doro 520x er der også indbygget et klille kamera. Så kan man i et snuptag, dele øjebliksbilleder med venner og familie.

530X Doro telefonen der kan tåler lidt af hvert.
Robust og stænktæt er meget velgenet til aktive personer der nyder udendørslivets, den er støv og vandafvisende. 
så du kan stort set tage den med ovre alt, om det så er vandretur eller cykeltur eller bare en tur på stranden, så klare telefonen det med stil.

Doro Secure 580 er en meget roboust telefon og meget brugervenlig, telefonen er lavet med 4 programmerbare hurtig opkaldstaster, hvilket gør at man som bruger har meget nemt ved at betjene telefonen, dette kan især være en god funktion for ældre med let nedsat hukommelse, dette giver også en vis tryghed, man skal dog være opmærksom på at der kun kan ringes til de 4 nummer der er indkodet, ved hver hurtig opkaldstast er der plads til der kan skrives et kontakt navn.

Doro 6031 Klaptelefonen der er svær at undvære, denne doro telefon har det klassiske klaptelefon look som jo beskytter både skærm og tastatur godt, men lad dig ikke snyde, bag dens diskrete facade ligger der en meget brugervenlig og smart menu gemt, med displayindstillinger optimeret til svagtseende, og med højkontraststaster og justerbar skriftstørelse bliver det som en leg enten at ringe eller skrive på denne telefon,

Doro 605 - Doro PhoneEasy 605

Doro 605 er en mobil med fjernbetjent kalender og telefonbog. Brugervenligheden i alle funktioner er stor. Doro 605 er ukompliceret og meget ældrevenlig. Derfor er der også sikkerhedsfunktioner i mobilen. Doro PhoneEasy 605 en senior mobil, som er praktisk, og så ser den godt ud!

 

Doro 608 er en simpel klaptelefon fra Doro som alle kan finde ud af.

608 er "storebror" til Doro 605 der udmærkede sig ved at være en robust ældrevenlig mobiltelefon til den prisbevidste senior.

608 følger samme spor, men tilføjer indbygget kamera der giver brugeren endnu mere for pengene.

Hvis du blot ønsker dig en nem og overskuelig ældrevenlig klaptelefon uden store krav til features, så er Doro 608 et oplagt valg.

Doro 610 - Doro PhoneEasy 610
Doro 610 er en klaptelefon, der er brugervenlig og som man kan skjule de funktioner på, som man ikke bruger. Doro 610 har teleslynge. Dette gør den særdeles velegnet til høreapparats brugere. Doro 610 har genvejstaster, så man ved et enkelt tryk kan ringe op til venner eller familie. En veldesignet Doro mobil.

Doro 612 - Doro PhoneEasy 612
Doro 612 er en ny mobil i rækken af meget ældrevenlige telefoner fra det svenske firma Doro. Doro 612 adskiller sig fra de foregående ved at have et rigtig godt lille kamera i. Derudover har den en del sikkerhedsfunktioner bl.a. nødkald.  En mobil, hvor røret lægges på med et enkelt klap.

Doro 614 - Doro PhoneEasy 614

Doro 614 lille og robust klaptelefon fra Doro. En dejlig mobil at have i hånden og yderst brugervenlig.  Doro 614 har en dejlig farveskærm med meget læsevenlig opsætning. Doro 614 har indbygget radio og en del andre helt almindelige funktioner i den lille Doro mobil. En meget robust klaptelefon. Doro 614 er meget ældrevenlig.

Doro 615 - Doro PhoneEasy 615

Doro 615 er en robust og elegant klapmobiltelefon, som gør det muligt at besvare og afslutte opkald blot ved at klappe mobilen op eller i. Unødige opkald kan ikke foretages, når Doro mobilen er i lommen. Doro 615 produceres i farverne rød og sort.

Doro 621 - Doro PhoneEasy 621

Doro 621 er en meget ældrevenlig mobiltelefon, der henvender sig til dig, der gerne vil fotografere og optage video på din mobiltelefon. Doro 621 har meget enkle og nemme funktioner og menuer, der er særdeles letforståelige og derfor gode at navigere rundt i. Mobilen findes i farverne rød og grafit.

 

Doro PhoneEasy 622 er en klaptelefon af høj kvalitet, der med Doro Experience gør det muligt at fjernstyre telefonen. Dette gør det let for pårørende at tilføje telefonnumre, kalenderaftaler, billeder og daglige påmindelser.

Med en klaptelefon skal du ikke være nervøs for at putte din telefon i tasken da du skal klappe telefonen ud for at tage den.

For at lægge røret på kan du blot klappe telefonen sammen igen eller trykke på den røde knap. Dette er en smart og logisk måde at bruge en telefon på, som er let at forstå, selv for dem der aldrig har haft en mobiltelefon før.

Doro 632 er en meget simpel klaptelefon, brugervenlige funktioner og en menu der er til at finde ud af, og med den indbygget GPS kan du kan du altid finde det du skal Telefoner er i et lækkert design der beskytter både skærm og tastatur når den er klappet sammen og i lommen.

Doro 6521 flot klaptelefon i sort og hvid fra doro hvor der igen er tænkt tryghed og brugervenlighed, telefonens desigen taler for sig selv, skønt det er en klaptelefon er det faktsik en ret stor skærm hvor man hurtigt danner sig ovreblik over de mange lækker funktioner denne telefon har, de store taster og de gode kontraster der er på telefonen gør det meget nemt at fortage opkald tage foto eller sende en sms, samtidig med at telefonen ligger super godt i hånden med de bløde ovreflader der sikre et godt greb.

Doro 6526 klaptelefon med 2 skærme, så går du ikke glip af noget, 6526 er en telefon med fine kvaliteter super lyd og dejlig stor skærm, store knapper fine bløde ovreflader så den liger rigtigt godt i hånden. Funktionerne på denne telefon er igen med henblik på tryghed og brugervenlighed, tryghedsknappen og My Doro manager er også at finde på denne model her samt mange andre funktioner, web browser 3G kompatibel med høreapparat M4/T4 tast toner og talende taster, og en telefonbog på op til 500 kontakter 4 hurtigvalgstaster taletid på op til 8 timer og standby tid på ca 380 timer, samt bluetooth 

Side 1 ud af 2
 

EnkelTelefon.dk