Doro 622

Bedøm dette emne
(6 bedømmelser)

Doro PhoneEasy 622 er en klaptelefon af høj kvalitet, der med Doro Experience gør det muligt at fjernstyre telefonen. Dette gør det let for pårørende at tilføje telefonnumre, kalenderaftaler, billeder og daglige påmindelser.

Med en klaptelefon skal du ikke være nervøs for at putte din telefon i tasken da du skal klappe telefonen ud for at tage den.

For at lægge røret på kan du blot klappe telefonen sammen igen eller trykke på den røde knap. Dette er en smart og logisk måde at bruge en telefon på, som er let at forstå, selv for dem der aldrig har haft en mobiltelefon før.

 Doro PhoneEasy 622 er udstyret med et 2megapixel kamera der gør det muligt at fange de vigtige øjeblikket hurtigt og enkelt uden at have et digitalkamera ved hånden.

Du kan efterfølgende sende både video og billeder til venner og pårørende og med Doro Experience kan pårørende også lægge deres billeder ind på din telefon imens de sidder hjemme ved deres egen computer. På den måde er det let at holde kontakten med familie og venner.

Doro 622 har en god konstruktion og knapperne på telefonen er baggrundsbelyst. Dette gør det muligt at bruge telefonen i mørke omgivelser.

En smart finesse ved Doro PhoneEasy 622 er telefonens bagdisplay der gør det muligt at se hvem der ringer uden at klappe telefonen op og derved tage opkaldet.

På den måde har du en klaptelefon med vis nummer funktion i form af den lille smarte skærm.

Lyden i Doro 622 er høj, hvilket er en stor fordel hvis du har problemer med hørelsen. Ringetonerne er naturligvis også højde og tydeligt så du altid kan høre når telefonen ringer.

Hvis du ynder at bruge din telefon med headset er telefonen ligeledes udstyret med bluetooth der gør det muligt at tilslutte ting som bluetooth kompatible headsets.

Sammen med Doro Experience og det enkle design er Doro 622 en moderne ældrevenlig telefon hvor pårørende kan hjælpe når der er brug for det hjemme ved deres egen computer.

Som et led i brugervenligheden får du også en bordlader der er meget nem at bruge.

Læst 7709 gange
 

EnkelTelefon.dk