Doro 740

Bedøm dette emne
(5 bedømmelser)

Doro 740 - Doro PhoneEasy 740

Doro 740 - Det svenske firma Doros nye smartphone, der er yderst ældrevenlig. Meget nem at betjene og med skydetastatur. Doro 740 har alle sikkerhedsfunktioner og store ikoner på skærmen, så man ikke kan gå galt i byen.  En fantastisk enkel smartphone, der gør det rigtig nemt at være i kontakt med venner og familie -  samt resten af verden!

 Doro 740 er en meget ældrevenlig smartphone med skydetastatur!

Samtidig med at Doro 740 har alle sikkerhedsfunktionerne:

Kan man nu også med sin lille Doro 740 mobil surfe på nettet, tage øjebliksbilleder af børnebørnene for derefter at dele dem med venner og bekendte.

Kameraet i den nye Doro 740 mobil er på en opløsning på 5 mp. Der er fotoprogram og blitz i funktionen.

Det er Doro Experience, der gør det muligt! Doro Experience er en web baseret platform, hvor man kan dele fotoalbums med alle sine venner. Eller vennerne kan hjælpe en med at holde styr på de forskellige funktioner i den lille ældrevenlige smartphone Doro 740.

Doro 740 er en skydemodel. Det betyder, at man har 2 muligheder for at betjene funktionerne på den lille mobil Doro 740. Berøringsskærmen samt tastaturet, der kommer til syne, når man skyder Doro 740 mobilen fra hinanden, er 2 vidt forskellige måder at betjene Doro 740 mobilen på. Man afgør selv, hvilken man er til. Doro 740 tastaturet er desuden med store taster og de er let adskilte. Så kan man bedre ramme rigtigt, når man skal ringe op på Doro 740 eller skrive tekstbeskeder.

Derudover har den nye Doro 740 alle de almindelige funktioner selvfølgelig. Alle nemme at betjene med let forståelige ikoner på Doro 740 skærmen.

Doro 740 er en særdeles brugervenlig mobil, der har mange muligheder!

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil 
Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

Læst 10076 gange
 

EnkelTelefon.dk