Doro 715

Bedøm dette emne
(0 bedømmelser)

Doro 715 - Doro PhoneEasy 715
Doro 715 et rigtig godt blødt design fra Doro med godt greb i telefonen. Bagsiden er rillet og for at ”skydefunktionen” er lettere tilgængelig, er der på forsiden af mobilen Doro 715 en forhøjning, så man lettere kan komme til tastaturet.  Igen en meget smart ny mobil fra Doro. Og nu med indbygget kamera! 

 Doro 715 gør det nemt at ringe op, idet den har såvel hurtigtaster som direkte SMS - tast samt forudsigende tekst.
Det store display gør skærmen letlæselig, og Doro 715 er da også i farver. Man kan se på skærmen, hvem der ringer op med det samme. Tastaturet er med adskilte taster og med en rigtig god kontrast farve.
Den forbedrede lyd giver større kvalitet i samtalen. Er kompatibel med næsten alle høreapparater. Hvilket gør Doro 715 helt unik til hørehæmmede.

Det lille kamera er let at benytte og med det er der også en tilhørende MMS funktion, så man hurtigt og nemt kan dele billeder med venner og bekendte. Billederne kan også fremkaldes til papirbilleder på helt almindeligvis eller lægges på computeren ved hjælp af det medfølgende USB-stik. Nemme og meget praktiske funktioner i Doro 715!

Doro 715 har også sikkerhedsfunktioner såsom nødkald, ICE-funktion samt fjernbetjening. Alle sammen for, at man kan føle sig tryg i eget hjem.

Der er endvidere, som på alle de andre mobiler fra Doro, helt almindelige funktioner såsom ur, kalender, lommelygte osv. ,der er nemme at benytte.

En meget fin lille mobil Doro 715 med mange gode funktioner, der er brugervenlige!

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil 
Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

Læst 8439 gange
 

EnkelTelefon.dk