Doro 621

Bedøm dette emne
(0 bedømmelser)

Doro 621 - Doro PhoneEasy 621

Doro 621 er en meget ældrevenlig mobiltelefon, der henvender sig til dig, der gerne vil fotografere og optage video på din mobiltelefon. Doro 621 har meget enkle og nemme funktioner og menuer, der er særdeles letforståelige og derfor gode at navigere rundt i. Mobilen findes i farverne rød og grafit.

 

 

Doro 621 kan som den første af Doro mobilerne optage video, som du jo så kan få glæde af sammen med familien. Så nu er der altså muligheden for levende billeder også, for selvfølgelig kan den lille mobil Doro 621 tage billeder.

Til dig, der har brug for sikkerhedsfunktionerne har denne Doro 621 alle sikkerhedsfunktionerne.

Nødkaldet, så du kan få hjælp hurtigst muligt, hvis uheldet skulle være ude. Et enkelt tryk på nødkaldstasten på Doro 621, og du ve at hjælpen er nær.

ICE - funktionen, hvor du kan taste alle relevante oplysninger ind omkring dit helbred, så de der skal hjælpe ved de vigtigste detaljer for netop dig.

Fjernbetjeningsmulighed, så dine nærmeste akn hjælpe dig med at styre nogle af funktionerne i mobilen Doro 621.

Doro 621 har buede taster, der gør det ekstra nemt at finde de rigtige taster, hvis du skulle have lidt dårligt syn. Teksten i displayet kan du også justere, så det individuelt kommer til at passe til dig.

For de hørehæmmede har Doro 621 ekstra god og høj lyd, som kan justeres, så du bedst kan høre i mobilen.

På Doro 621 er der en del genvejstaster. Bl. a. til kameraet og SMS ´en. Det gør det ekstra nemt, når de her funktioner skal i brug af dig.

Doro 621 er en meget ældrevenlig mobil med lette funktioner og menuer, der er lette at benytte.

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil
Doro fastnettelefonerDoro Trådløse telefoner

Læst 6320 gange
 

EnkelTelefon.dk