Doro 615

Bedøm dette emne
(37 bedømmelser)

Doro 615 - Doro PhoneEasy 615

Doro 615 er en robust og elegant klapmobiltelefon, som gør det muligt at besvare og afslutte opkald blot ved at klappe mobilen op eller i. Unødige opkald kan ikke foretages, når Doro mobilen er i lommen. Doro 615 produceres i farverne rød og sort.

Endnu en telefon fra Doro, der er elegant og robust i designet, der findes i farverne rød og sort. Doro 615 har et udvendigt display, hvor man kan se, hvem der ringer uden at skulle klappe telefonen ud. 
Dette er smart da man på denne måde altid har styr på hvem der ringer før man tager telefonen.

Den er, som de andre Doro modeller, meget ældrevenlig. Doro 615 har bløde ophøjede kanter, adskilte store taster og stor LCD farveskærm med en opløsning på 320x240 pixel. Det er også meget nemt at ringe op og sende SMS'er takket være de konkave taster med stor afstand imellem som Doro 615 er udstyret med. Telefonen har ligeledes forudsigende tekst og store, letlæselige tegn i telefonbogen og i tekstbeskeder.

Doro 615 har en yderst simpel menu og er selv med lidt flere funktioner, såsom indbygget kamera, nem at betjene. Kameraet er med blitz, og er på 3,2 megapixel. Ydermere, kan Doro 615 ved hjælp af MMS, sende og modtage billeder på et øjeblik.

Når man klapper Doro mobilen ud, er den altid hvid indeni, uanset hvilken farve, man har valgt at købe den i. Dette gør det let at se tasterne på telefonen hvilket højner brugervenligheden.

Doro 615 er kompatibel med høreapparater og opfylder M3/T4 standarden, ligesom den er udstyret med hurtigvalgstaster og alarmknap.
Derudover kan også som nye funktioner nævnes talebeskeder samt ICE – informationer, der er en yderligere sikkerhed for hurtig hjælp, når det behøves.

Glæd dig derudover over Doro 615 med den lange batterilevetid og forbedrede lyd i et design, der er komfortabelt, praktisk og desuden ser godt ud.

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil

Doro fastnettelefonerDoro Trådløse telefoner

 

 

 

 

Læst 15728 gange
 

EnkelTelefon.dk