Doro 614

Bedøm dette emne
(5 bedømmelser)

Doro 614 - Doro PhoneEasy 614

Doro 614 lille og robust klaptelefon fra Doro. En dejlig mobil at have i hånden og yderst brugervenlig.  Doro 614 har en dejlig farveskærm med meget læsevenlig opsætning. Doro 614 har indbygget radio og en del andre helt almindelige funktioner i den lille Doro mobil. En meget robust klaptelefon. Doro 614 er meget ældrevenlig.

 Doro 614 er en brugervenlig mobil med alle sikkerhedsfunktioner. Der er påvDoro mobilen nødkald, fjernbetjening og mulighed for at indtaste ICE - informationer, hvis man har brug for det.

Nødkald er funktion på Doro 614, der gør det muligt at få skaffet hjælp hurtigst muligt, hvis man skulle være f.eks. faldet i hjemmet.

Fjernbetjeningen gør det muligt for pårørende eller venner og bekendte, at holde orden i kalender og telefonbogen. Så overholdes aftaler bedre, når der er styr på det.

ICE informationer er en funktion, hvor man kan skrive vigtige oplysninger om helbredet ind på sin Doro mobil. Det gør det nemt for redningsfolk at finde oplysningerne på Doro mobilen, hvis det skulle blive nødvendigt. Her kan bl.a. tastes blodtype, medicin forbrug, egen læges navn ind etc. etc.

Disse sikkerhedsfunktioner gør, at ældre og deres pårørende har større tryghed i hverdagen.

Derudover kan Doro 614 også sende og modtage SMS - og MMS beskeder. Med det dejligt store display med fuld oplysning, kan man nemt se, hvad der skrives eller modtages på mobilen. Skærmindstillingerne gør det endvidere muligt at justere i displayet, så den bliver om end endnu mere brugervenlig overfor svagtseende. Teksten kan simpelthen justeres op, så teksten bedre kan ses.

Tasterne på Doro 614 er konkave, så der bedre kan trykkes på dem. De er "bløde", adskilte og der er også mulighed for hurtigopkald.

Bluetooth funktion på Doro 614 er der også. Det vil sige, at Doro mobilen "kan tale sammen" med andre Bluetooth enheder. F.eks en anden computer eller headset. De skal blot også have denne funktion.

Helt igennem meget brugervenlige funktioner i en dejligt designet klaptelefon fra Doro!

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil

Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

 

Læst 8585 gange
 

EnkelTelefon.dk