Doro 608

Bedøm dette emne
(3 bedømmelser)

Doro 608 er en simpel klaptelefon fra Doro som alle kan finde ud af.

608 er "storebror" til Doro 605 der udmærkede sig ved at være en robust ældrevenlig mobiltelefon til den prisbevidste senior.

608 følger samme spor, men tilføjer indbygget kamera der giver brugeren endnu mere for pengene.

Hvis du blot ønsker dig en nem og overskuelig ældrevenlig klaptelefon uden store krav til features, så er Doro 608 et oplagt valg.

Doro 608 kan enten købes i sort med hvide tal på tasterne eller en rød version med hvide taster og sorte tal. Begge modeller er nemme at aflæse og hjælper brugeren med at få tastet det rigtige telefonummer.
Displayet har samtidig høj kontrast der gør det let at se hvem der ringer.
Da der er tale om en klaptelefon tager du telefonen ved at åbne telefonen og du afslutter dit opkald ved at lukke den.

Med en højtaler der kan skrues op til 35db og ringetoner der kan skrues op til 83db er der også tale om en telefon som er god hvis hørelsen er dårlig.

Som før nævnt er Doro 608 udstyret med et kamera hvilket gør det let at forevige børnebørn, fødselsdage eller måske den hyggelige stemning i banko hallen på en let måde. Mørke er ingen hindring da du via den indbyggede blitz kan få lys på selv de mørkeste situationer. Kameraet kan også optage video hvilket blot giver dig flere muligheder for at forevige det omkring dig.

Med mulighed for MMS kan du endda sende billeder og videoer til venner samt pårørende, enkelt og nemt. Dette gør det hyggeligt og nemt at holde kontakten i hverdagen.

Med Doro 608 får du med andre ord en let telefon der henvender sig til den ældre der ikke ønsker den smarteste og mest moderne ældrevenlige løsning. På denne måde bliver 608 en god introduktion til Doros verden af ældrevenlige mobiltelefoner.

Læst 9640 gange
 

EnkelTelefon.dk