Doro 605

Bedøm dette emne
(1 Bedømmelse)

Doro 605 - Doro PhoneEasy 605

Doro 605 er en mobil med fjernbetjent kalender og telefonbog. Brugervenligheden i alle funktioner er stor. Doro 605 er ukompliceret og meget ældrevenlig. Derfor er der også sikkerhedsfunktioner i mobilen. Doro PhoneEasy 605 en senior mobil, som er praktisk, og så ser den godt ud!

 

Doro 605 er en klaptelefon. Det vil sige, at man ved at åbne og lukke Doro 605, tager røret af eller på. Derved slippes der for uheldige uhensigtsmæssige opkald fra bukselommen, som der er mulighed for, hvis tastaturet ikke er gemt af vejen.

 Der er på Doro 605 hurtigvalgstaster og SMS - tast. Selve tastaturet er med let afstand i mellem tasterne og de er konkave i deres udformning. Det vil sige, at de ligesom følger fingeren form, så de er behagelige at trykke på.

Tasterne er store og lyden er ekstra god og tydelig, og Doro 605 kompatibel med høreapparater.

På Doro 605 er displayet er i farver og der er stor tekst på, som kan forstørres. Det gør Doro 605 velegnet for svagtseende. Der er mulighed for at sætte baggrundsbilleder på mobilen.

Når Doro 605 ringer, vises det  med blinkende lys, og den kan indstilles til vibrende ringesignal også. Ringetonen kan ydermere justeres eller slås helt fra.

Sikkerhedsfunktionerne som nødkald, ICE - funktionen samt fjernebetjening findes også på Doro 605.

Doro 605 har derudover alle de almindelige funktioner såsom f.eks. lommeregner, kalender, ur alarm osv. osv.

Doro 605 en klaptelefon med lette funktioner!

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil

Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

 

 

Læst 9641 gange
 

EnkelTelefon.dk