Doro 515

Bedøm dette emne
(1 Bedømmelse)

Doro 515 - Doro PhoneEasy 515
Doro 515 er en meget brugervenlig mobil. Der er en god lyd og et stort letlæseligt farvedisplay. Doro PhoneEasy 515 er den første mobil fra Doro, der har indbygget kamera. Dog ikke med blitz -funktionen.  Af sikkerhedsfunktioner på Doro 515 er der nødkald, fjernbetjening og ICE - funktioner. Lille brugervenlig og særdeles ældrevenlig Doro 515 mobil, der er let i alle funktioner!

Doro PhoneEasy 515 er en lille og meget handy mobil. Let og simpelthen lige til inderlommen.  Tastaturet er med konkave taster og de er adskilte, så det er nemt at trykke på de rigtige knapper. Der er 2 hurtigvalgstaster og en SMS tast, der gør det muligt hurtigt at ringe op eller SMS`e. Doro 515 har endda en ordbog med forudsigende tekst. Displayet er i farver og med stor tekst, let at læse. Doro PhoneEasy 515 har en høj lyd max. 83dB ved en meters afstand. Der er højttaler i Doro 515 og 7 niveauers volumenkontrol i den. Man kan vælge mellem 20 forskellige polyfoniske ringetoner, og ringetonen kan slås fra. Doro 515 lyser ved indgående opkald og vibrerer samtidig med. Doro 515 er kompatibel med høreapparater M2/T3, hvilket vil sige, at den stort set kan arbejde sammen med alle høreapparater.

Doro 515 har en telefonbog, der kan indeholde op til 300 kontakter og der er mulighed for at koble tilhørende foto til kontakten på.

Endelig er der sikkerhedsfunktionerne, der gør ældre og deres pårørende mere trygge i hverdagen.

Doro 515 har nødkald, hvor man ved hjælp af et enkelt tryk for alarmeret og derved anmodet om hjælp.

ICE - funktioner, der gør det muligt for den enkelte mobil bruger at indtaste oplysninger omkring eget helbred. Oplysninger, som kan bruges af redningspersonale, hvis uheldet skulle være ude. Det kan være f.eks. blodtype, medicinforbrug osv. osv.

Doro 515 har fjernbetjening, der gør det muligt for andre at styre den ældres kalender eller telefonbog, så intet bliver glemt!

En let Doro mobil 515 kun 82 g, der kan en hel del også fotografere!

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil

Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

 

 

 

Læst 7276 gange
 

EnkelTelefon.dk