Doro 510

Bedøm dette emne
(0 bedømmelser)

Doro 510 - Doro PhoneEasy 510
Doro 510 er en specialudviklet mobil med forbedret lyd og godt let læseligt farvedisplay. Funktionerne er meget bruger - og ældrevenlige.  På tastaturet er der hurtigvalgstaster og direkte SMS tast med tilhørende intelligent SMS ordbog. Doro 510 har tilhørende telefonbog, der kan indeholde op til 300 kontakter. Det er den første Doro model med alle sikkerhedsfunktionerne implementeret. 

Doro 510 er en ældrevenlig nem mobiltelefon med et dejligt farvedisplay. Den har en rillet bagside, som gør at man har et fast sikkert greb i mobilen, også selv om man måske skulle have smerter i hænderne. Doro 510 er robust og kan tåle lidt af hvert. 

Tastaturet er med adskilte taster, så man nemt kan taste det rigtige nummer eller SMS ´e den rigtige besked. Doro Phone Easy 510 har også en forudsigende tekst i displayet, når man SMS´er. Displayet er klart med stor tekst, der let kan læses. Teksten kan i øvrigt justeres op og ned, så det passer bedst muligt, hvis man er svagtseende.

Lyden  er blevet forbedret i forhold til de foregående Doro modeller, og Doro 510 er kompatibel med høreapparater i klassifikationen M3/T3, hvis der er behov for det. Når Doro 510 ringer, er der også visuelt som vibrerende ringesignal.

Af sikkerhedsfunktioner på Doro 510 er der nødopkaldstast og mulighed for fjernbetjening. Begge dele for at gøre ældre og deres pårørende og venner mere trygge i hverdage. Derudover er der ICE-funktionen, hvor der kan tastes personlige oplysninger ind.

Doro 510 er en mobil, der er let at forstå sig på, og som er let og ukompliceret i menuer og funktioner.

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil

Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

Læst 8498 gange
 

EnkelTelefon.dk