Doro 505

Bedøm dette emne
(8 bedømmelser)

Doro 505 - Doro PhoneEasy 505
Doro 505 er en pæn og funktionel mobil med funktioner, der er brugervenlig. Den har letlæselige taster og et meget fint display i farver. Den gode lyd i mobilen gør opkaldene tydelige. Lydstyrken er højere. Der er kun de allermest nødvendige helt almindelige funktioner i Doro PhoneEasy505, såsom f.eks. ur, alarm, SMS  osv.  Af sikkerhedsfunktioner er der kun 2. Nødkald og fjernbetjening!

 Doro 505 har en ekstra forstærket lyd, store taster, der er let adskilte. Der er mulighed for at SMS ´e på Doro 505, men der ingen direkte SMS -tast, ligesom der heller ikke er hurtigvalgstaster. 

Doro PhoneEasy 505 har et stort farvedisplay, og der kan justeres i tekststørrelsen for at optimere den i forhold til svagtseende.

Når der er opkald, har den såvel som ringetonen også lyssignal og vibrerende ringesignal. Og så har Doro 505 de mest brugbare funktioner og kun det! Der er vækkeur, kalender, lommeregner og 2 sikkerhedsfunktioner på Doro 505.

Nødopkaldtast, så der ved tast på kun en knap kan tilkaldes hjælp ved behov, og Doro 505 har også en fjernbetjeningsfuntion, så famile eller venner kan hjælpe med at holde orden i den ældres telefonbog eller kalender. 

Doro 505 er en mobil, der er meget ældrevenlig med simple og enkle funktioner.

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil

Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

Læst 9903 gange
 

EnkelTelefon.dk