Doro Headset

Doro hs8 er et meget lille headset , der er meget forbrugervenligt. Det kan bruges som headset til næsten alle mobiler eller trådløse telefoner. Der er en kontroltast, der giver dig mulighed for selv at bestemme, hvornår man vil ringes op eller lægge på. Der er endvidere en mikrofonafbryder.

Doro HS111 vejer meget lidt og kombinerer fine designdetaljer med friheden til at skræddersy
dit headset til din egen stil.

Doro hs125 et ganske lille og fint headset i mono. Vejer næsten ingenting, og kan justeres efter dit ønske med den indstillige mikrofonarm. Det giver en bedre stemmekvalitet, når der samtales.

 

Doro Prosound hs1190 er et rigtigt dejligt headset med en lyd helt i top. Doro hs1190 har støjdæmpende mikrofon, så den kan bruges selv ved en del baggrundsstøj. 

Doro Prosound har dobbelte hørekapsler. Et headset, der kan bruges lang tid af gangen.

Doro 326 headset specielt til denne model af mobiltelefoner. Originalt sæt fra Doro! 

Doro 328 headset er et simpelt og billigt headset med fin lyd til pengene.
Der er tale om et headset med ørepropper istedet for høretelefoner.

Mikrofonen er placeret på en ledning der er afmålt så den er placeret ved munden.

Doro 332  her er den perfekte lyd at finde. Der er dobbelte høreknopper og kontroltast for indgående opkald. Et originalt headset fra Doro til mobilerne 332-410gsm.

Headset til Doro 334 et dejligt lille headset, hvis man vil tale håndfrit. Et af mange dejlige headsets fra Doro. Passer til modellerne 332 - 410.Et originalt headset til en del af Doro mobilerne. Se flere modeller - klik her!

Originalt headset fra Doro til den lille ældrevenlige mobil model 338. Der kan tales håndfrit og der er en optimal lyd i sættet. der er stereoknap og en svar knap. I al sin enkelhed nem at betjene! Se flere headsets - klik her!

Originalt headset til den lille mobil Doro 341. Der er et stort udvalg af mobiltelefoner og dermed tilhørende headsets.

Passer til en del forskellige Doro mobiler!

Headset til Doro 342 dejligt praktisk headset, så man kan tale håndrit. God lyd nem at anvende. Originalt tilbehør til Doro mobiltelefoner!

Headset til Doro 345 med stereolyd og svarknap.

Et enkelt orginalt headset nem at betjene og med god klar lyd. Så har du mulighed for at tale håndfrit.

Headset til Doro 409, så er der mulighed for at tale håndfrit med det dejlige headset fra Doro.

God og klar i lyden! Passer til en del Doro mobiltelefoner!

Headset til Doro 410 dejligt originalt headset med god og klar lyd. Nemt at benytte og enkelt design. Mulighed for at tale håndfrit.

Originalt tilbehør til en del Doro mobiltelefoner!

Headset til Doro 507 så du kan tale håndfrit i din mobil, selv om du arbejder med noget andet! Vejer stort set intet og er behageligt at bære.

Dette lille Doro headset passer til modellerene:

Hvis du ønsker at kunne tale håndfrit med din Doro 520X, er det her en mulighed for dig. Dejligt nemt at bære og vejer ingenting!

Headset til Doro 622 passer til en del andre modeller af Doros mobiler. Se her om din lille Doro mobil kan få et headset, så du kan tale håndfrit.

Doro har næsten produceret headsets til alle deres mobiler. Doro 740 er ingen undtagelse. Med det lille headset kan du tale håndfrit.

Headset til Doro 621 er en mulighed for dig, der gerne vil arbejde med andet, mens du taler i mobil.

Doro premium headset, dette headset er ikke blot et alm headset, men et premium med lyd i virkelig høj kvalitet takket være Doro truesound, og det nye desigen på ledningen gør at den ikke hele tiden filtere ind pga det flade design, så skal du have kvalitet og go lyd til dine samtaler eller når du lytter til musik så er det her lige sagen.

 

EnkelTelefon.dk