Doro 3000

Bedøm dette emne
(0 bedømmelser)

Doro 3000 - Doro Comfort 3000

Doro 3000 en fastnettelefon med høj lyd og et dejligt stort display med god kontrast. Der er belysning i displayet i Doro 3000, så det er letlæseligt. Denne fastnettelefon er en helt almindelig analog telefon. Lige parat til at tilslutte telefonstikket. Nem menu med de nødvendige funktioner.

Doro Comfort 3000 - en fastnettelefon, der kan bruges alle steder. Pænt design og nemme smarte funktioner. en fastnettelefon, der er meget brugervenlig. 

Displayet er så stort, at det er nemt at se menuerne,  hvem det er der ringer op eller man ringer til. Ved indgående opkald er der så også et blinkende ringesignal.

Doro 3000 har en god og høj lyd, som kan justeres alt efter behov. Den er kompatibel med hørerapparater. Den har faktisk +15dB.

Doro 3000 har funktioner såsom dato og tid, forskellige monofoniske ringetoner, nummerviser, telefonbog og besked venter.

Doro 3000 kan huske 50 numre og navne i henholdsvis telefonbog samt nummerviser.

Denne fastnettelefon har et brugervenligt tastatur, og det er muligt at tilslutte headset ved længere samtaler, så man ikke bliver trær af at holde telefonrøret. 

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil                                 

 Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

                                                           

 

 

Læst 6323 gange
Mere i denne kategori: « Doro 319 Doro 100 »
 

EnkelTelefon.dk