Doro 205

Bedøm dette emne
(0 bedømmelser)

Doro 205 - Doro Congress 205

Doro 205 er en fastnettelefon af de rigtig fine som kan bruges af dig som privat eller af den lille virksomhed. Der er en del hurtigvalgstaster på, som gør det hurtigt og let at ringe op til de nærmeste. Doro 205 er en helt almindelig fastnettelefon, der bare skal sættes i stikket så kan du bruge den.

 

 

Doro Congress 205 er en fastnettelefon i et rigtig dejlig design. Den er et usædvanligt fin valg af fastnettelefon, for dig som elsker kvalitet. Doro Congress 205 er meget nem i brugen og særdeles driftsikker.

Og så kan den en del! Doro 205 har mulighed for håndfri tale, mange hurtigvalgstaster og udgang til headset. Det er der faktisk ikke mange fastnettelefoner, der har. Udgang til headsettet er et RJ11 stik. Det skal du bare lige vide, hvis Du gerne vil have et headset til den lille fastrnettelefon.

Doro 205 har med sit dejlige display mulighed for nummervisning, hvis du altså har et abonnement. Doro 205 kan faktisk huske 30 numre, og den kan selvfølgelig vise navne i displayet også.

Doro 205 har genopkaldelsehukommelse på de sidste 5 numre i telefonen, og 16 hurtigvalgsopkald. I telefonbogen i telefonen kan der være yderligere 20 numre.

Doro 205 har et alfanumerisk display. Det vil sige, at displayet kan vise navne og numre, samt at displayet er belyst.

Doro 205 har monofoniske ringetoner, som du kan slå fra og til. Ligesom du kan justere i lyden.

Endelig er den lille fastnettelefon kompatibel til høreapparater.

Følg linket for at se mere om telefoner i kategori Doro mobil                                 

 Doro fastnettelefoner Doro Trådløse telefoner

Læst 5051 gange
Mere i denne kategori: « Doro 347 Doro 4000 »
 

EnkelTelefon.dk