Doro Fastnettelefoner

Fastnet telefon er en helt almindelig telefon til lige at sætte ind i telefonstikket, og så er telefonen klar til brug. Doros fastnettelefoner er alle i venligt design, der kan dække flere og forskellige behov hos ældre. Doro fastnettelefoner er alle meget brugervenlige med meget lette og nemme funktioner/menuer. Nogen af telefonerne har ekstra lyd, andre stort display. Fælles for dem er, at de forsøger at løse ens kommunikationsproblemer på bedst tænkelige måde. Det er rigtig godt at tænke over ens eget behov før man lige vælger fastnettelefon.

En fastnettelefon er mange ting!

Doro 312 - Doro PhoneEasy 312cs
Doro 312 en fastnettelefon med store tal og et godt display. Doro 312 meget velegnet til svagtseende og hørehæmmede. Meget ældrevenlig Doro fastnettelefon med ekstra lyd og store tal. 

Doro 311 - Doro PhoneEasy 311c

Doro 311 er en helt almindelig fastnettelefon, der er meget ældrevenlig. Doro 311 er virkelig velegnet til svagtsynede, idet den har meget store taster. Ved indkommende opkald, er der på telefonen blinkende lys. Hørehæmmede har glæde af den høje lyd og det blinkende lys.

 

Doro 313 - HearPlus 313ci
Doro 313 forstærker fastnettelefon med ekstra høj lyd i telefonrøret og ved opkald. Meget velegnet for hørehæmmede. Doro 313 har et stort tydeligt display samt meget store taster. Der er en medhørfunktion, der gør Doro fastnettelefonen yderst velegnet for svagt hørende. Designet for folk, der har brug for en hjælpende hånd.

Doro 317 - Doro HearPlus 317ci
Doro 317 en forstærket fastnettelefon, der er yderst velegnet for hørehæmmede. Doro 317 er kompatibel med høreapparater, hvilket vil sige, at der er en indbygget teleslynge. Doro 317 fastnettelefon er virkelig brugervenlig og meget nem at betjene. Specielt velegnet for svagtseende og / eller hørehæmmede. 

Doro 319 - Doro MemoryPlus 319i ph
Doro 319 en forstærker fastnettelefon med fototaster. Meget velegnet til hørehæmmede, og til brugere der ikke husker så godt mere. Man kan faktisk helt skærme af for tastaturet på Doro 319 med en klap, så man ikke forvirrer den handicappede eller demente med flere valgmuligheder. Der er på Doro fastnettelefonen visuelt ringesignal og boost funktionen, der gør det nemmere for hørehæmmede at se og høre opkald.

Doro 3000 - Doro Comfort 3000

Doro 3000 en fastnettelefon med høj lyd og et dejligt stort display med god kontrast. Der er belysning i displayet i Doro 3000, så det er letlæseligt. Denne fastnettelefon er en helt almindelig analog telefon. Lige parat til at tilslutte telefonstikket. Nem menu med de nødvendige funktioner.

Doro 100 - Doro Congress 100

Doro 100 er en robust fastnettelefon. Praktisk og nem telefon, der bare er driftssikker. Kan bruges allevegne, professionelt og privat. Pæn fastnettelefon at have stående fremme. Der er på Doro Congress 100 mulighed for computer og fax tilslutning.

Doro 200 - Doro aub200 plus sa

Doro 200 - Doro aub200 plus sa fastnettelefon der er meget let at gøre ren. Store flade taster gør den til den rigtige telefon indenfor f.eks. sundhedssektoren, hvor hygiejnen skal være høj. Denne fastnettelefon har indbygget teleslynge, så den er kompatibel med høreapparater.

Doro 200h - Doro aub200h

Doro 200h - Doro aub200h fastnettelefon er meget rengøringsvenlig, idet tasterne på telefonen er meget i plan med selve telefonen. Denne telefon har dog ikke bakteriehæmmende overflade lige som storebror: Doro aub 200h plus sa. Den er dog stadig meget velegnet til institutioner eller i sundhedssektoren. Fastnettelefonen kan vægmonteres.

Doro 331 - Doro PhoneEasy 331

Doro 331 - Doro PhoneEasy 331ph er en meget ældrevenlig fastnettelefon, der også henvender sig til lettere demente og deres pårørende.  Tasterne er meget store, så det er nemt at trykke på de rigtige taster. Denne telefon Doro 331 har også fototaster til at ringe direkte op med. Tasterne er sorte med hvide tal på. den store kontrast gør det rigtig nemt for svagtsynede, at se hvilke tal man trykker på.

Doro 350 - Doro Secure 350

Doro 350 - Doro Secure 350 nødkaldstelefon, der er meget velegnet for mennesker, som har brug for ved hjælp af et tryk at få hjælp tilkaldt! Der er med telefonen 2 fjernebetjeninger, som man kan bære rundt om halsen eller håndleddet. Meget velegnet, hvis man har nedsat hørelse eller / og syn.

Doro 347 - Doro SecurePlus 347

Doro 347 er en nødkaldstelefon, der er meget velegnet for mennesker med nedsat funktionsevne. Det kan være nedsat hukommelse (billedtaster), nedsat hørelse ( god lyd og den er justerbar, indbygget teleslynge), nedsat syn (store taster) og ergonomisk er den let at tage røret på.

Doro 205 - Doro Congress 205

Doro 205 er en fastnettelefon af de rigtig fine som kan bruges af dig som privat eller af den lille virksomhed. Der er en del hurtigvalgstaster på, som gør det hurtigt og let at ringe op til de nærmeste. Doro 205 er en helt almindelig fastnettelefon, der bare skal sættes i stikket så kan du bruge den.

 

Doro Magna 4000 fastnettelefon med EKSTREM HØJ LYD i et flot look med dejligt stort display og store taster med store hvide tal på så de er meget lette at se, telefonen er også kompatibel med hørreapparat og har tilmed visuel ringeindikator. Denne telefon henvender sig blandt andet til personer der har problemer med hørelsen, da den kan forstærke lyden med helt op til 60 db, telefonen er generalt meget brugervenlig så alle kan bruge den, skulle det knibe lidt med synet er den også meget velgenet pga de store hvide tal og taster.

Doro 901C simpel vægtelefon lille og brugervenlig kommer med en smart vægholder der er let at sætte op Doro 901C er HAC (kompatibel med høreapparat) har genopkald af sidste nr og volumenkontrol i telefonrøret alt i alt en meget simpel lille fix telefon, med dejlige store taster med hvide tal.

Doro 909C Lille vægtelefon i velkendt desigen, HAC (høreapparart kompatibel) volumekontrol i røret og 3 ringetoner og genopkald af sidste opkald. Dejlige store taster med hvide tal så de er nemme at se doro 909C kan hænges på væg eller blot placeres på skrivebordet kompakt simpel brugevenlig telefon.

 

EnkelTelefon.dk