Doro Etuier

Doro 332 etui et dejligt lille etui. Så ved man hvor mobilen er, og den bliver ikke så nemt væk!

Beskytter mod ridser og vind og vejr.

Doro stylus pen for dig der gerne vil holde din skærm fri for skrammer og fedt fingere, stylus pen er lavet i aluminium med en blød gummidut i enden, så man blot bruger den istedet for sin finger på skærmen, surf rundt i menuen så let som ingen ting på din smartphone med en stylus pen.

Doro 334  dette fine etui er i ægte læder og kan sættes fast på dit bælte. Så ved du, hvor den er, og mobilen er beskyttet, så den ikke får ridser.

Ægte læder!

Etui til Doro 338 originalt udstyr til din Doro mobil. På denne måde beskytter du optimalt din lille Doro mod ridser og slag. Og så ved man altid, hvor den er!

Etui til Doro 341 et dejligt læderetui, der kan sættes fast i bæltet. Så ved altid hvor mobilen er, og man beskytter den mod at blive ridset.

Doro 341 er en udgået mobil telefon.

Etui til Doro 342. Fint originalt etui til din mobil. Pas på din mobil og få dig et dejligt læderetui til din lille mobil fra Doro.

Etui til Doro 345 . Fint originalt etui til din mobil. Kan sættes fast i bæltet og det er så absolut den bedste beskyttelse for den lille mobil fra Doro.

Ingen ridser på skærmen, og man ved altid, hvor den er.

Doro 409  etui, så er du ikke nødt til at have mobilen i lommen og den er beskyttet mod f.eks. ridser. Kan let sættes på bæltet!

Doro 409 mobiltelefon er en ganske dejlig mobil med få og nemme funktioner!

Doro 410 etui, så beskytter du din mobil mod vind og vejr. Du ved altid, hvor du har den, og den er beskyttet mod ridser i glasset. Doro 410 en dejlig lille mobil med få og nemme funktioner og menuer!

Ægte læder og med magnetlås!

Etui til Doro 505 . Fint originalt etui til din mobil Doro 505. Læderetui af bedste kvalitet, som beskytter din mobil mod ridser. Etuiet kan sættes fast i bæltet! Nem magnet lås, der let åbnes, når man skal bruge mobilen!

Etui til Doro 510 .
Flot etui i ægte læder giver dig maksimal beskyttelse og et flot design

Etuiet åbnes og lukkes via en magnetknap.

Etui til Doro 515 . Fint originalt etui til din lille mobil.

Dejligt originalt etui  i læder, så du beskytter din mobil mest muligt! 

Etui til Doro 520x . Fint originalt etui til din mobil. Magnetlås der er let at åbne, når man skal bruge den lille mobil. Beskytter mod ridser og tab af mobil.

Ægte læder!

Doro 605-612 / 680-682 etui der er smart og elegant i designet. Pas på din mobil med et etui.

Læg Doro 605 i et etui og beskyt den mest muligt!

Etui til Doro 610, så der bliver passet godt på mobilen. Ægte læder og med magnetlås, der er let at åbne, hvis mobilen skulle ringe.

Pas på displayet, ingen ridser, så er løsningen et etui!

Doro 612 etui - hvis du vil beskytte din mobiltelefon mod ridser og tab!

Doro 612 den lille mobil med indbygget kamera og sikkerhedsfunktioner! Ægte læder og med fint lille lukketøj, der gør det nemt at komme til mobilen!

Doro 614 etui, så ved du altid, hvor du har mobilen. Det beskytter så også mobilen mod f.eks ridser. Etuiet har magnetlås, og der er en åbning til nødopkaldsknappen. Ægte læder!

Doro 615 etui, hvis du er så glad for din mobil, at du nødigt vil få den ridset i lommen eller tabe den. Beskyt din Doro 615 bedst muligt med det lille etui.

Doro 680 etui beskyt din mobil mod ridser og tab. Put den lille Doro 680 i et etui og du ved, hvor du har den!

Ægte læder og med magnetlås. Dejligt etui lige til at sætte fast i bæltet eller stroppen.

Doro 682 etui, så beskytter du din mobil mod vejr og vind, og du ved altid hvor du har den!

Doro 682 den lille mobil med lette og få funktioner!

Ægte læder og med magnetlås. Dejligt design!

Etui til Doro 715 . Fint originalt etui til din mobil.

Magnetlås gør det er let at åbne og lukke etuiet som yder god beskyttelse.

Ægte læder gør samtidig etuiet flot og modstandsdygtigt overfor ridser og skrammer

Etui til Doro 740 . Fint originalt etui til din mobil.

Magnetlås gør det er let at åbne og lukke etuet som yder god beskyttelse.

Ægte læder gør samtidig etuiet flot og modstandsdygtigt overfor ridser og skrammer.

Etui til Doro 507.
Flot etui i ægte læder giver dig maksimal beskyttelse og et flot design. Etuiet åbnes og lukkes via en magnetknap.

Etui til Doro 621 i lækkert læder og med magnetlås. Sæ etuiet i bukselinningen og beskyt din Doro mobil mod slag og ridser

Doro 622 etui er et meget fint og lækkert etui i læder og med magnetlås. Produceret til dig, der vil din lille Doro 622 mobil, det godt!

Doro Bumper i sort til Doro liberto 825, beskyt din smartphone på bedste måde med en kantbeskytter/bumper skulle uheldet være ude at telefonen glider ud af hånden og falder på gulvet, så tager denne bumper godt fra ved at beskytte alle hjørner og kanten på din smartphone, samtidig giver den et mere fast greb om telefonen.

Doro screen protector til doro liberto 825, ultra tyndt hærdet glas der giver super god beskyttelse for din skærm mod ridser slag osv er meget let at påføre og påvirker ikke telefonens touchskærm eller dens ydeevne, for at få bedst beskyttelse på din smartphone anbefaler vi at bruge en Bumper også sammen med skærm beskyttelse, begge dele er orginalt tilbehør fra Doro.

Doro bumper til Doro 8030 smartphone, med en bumper på din telefon får du den bedste beskyttelse du kan, sikkert greb og beskyttelse på kanter og hjørner, og kombineret med en screen protector , reducerer man virklig chancen for at telefonen går istykker hvis uheldet skulle være ude.

Doro 8030 Screen protector, vælger man at bruger en screen protector ungår man ridser og skrammer og at skærmen går i stykker hvis uheldet skulle ske, det hærdet glas er meget let at påføre og påvirker ikke telefonens touchskærm da det er ultra tyndt, man kan med fordel bruge en bumper også så er man på den sikre siden.

Doro Wallet Case til doro 8030, lækkert cover med magnetisk luk i sort, med dette cover på kan du stadig satte din telefon til lader, og i dette cover er det ikke kun din telefon der er beskyttet men også dine credit kort og kontanter osv da der er mulighed for at sætte det i de små lommer i coveret.

Doro Etui til 825 i sort med dette etui har du ikke kun beskyttelse for din telefon, men også dine kort, da der nemlig er hele 3 kortholdere i dette etui, og magnetisk luk funktionen gør bare det hele mere sikkert, telefonen tages hurtigt ud af etuiet når telefonen skal oplades.

Doro flip cover til 825 liberto i sort, simpelt smart flip cover med plads til et kort, beskytter mod ridser og slag og skidt, så beskyt din telefon på bedste vis, telefonen er let at tage ud af coveret hvis dettte skulle være nødvendigt.

Etui til doro 820 liberto i brun, et flot cover med magnetisk luk der automatisk tænder eller slukker skærmen når du åbner eller lukker etuiet, med til dette etui medføgler der en flot stylus pen til din smartphone.

Etui til doro 820 liberto sort, komfort og sikkerhed, dette er hvad du får med et Etui til din smartphone fra doro, med dette itui får du både et cover og en stylus pen, da der medføger sådan en i pakken, så slip for ridser og fedt fingere på skærmen ved at bruge stylus pen.

 

EnkelTelefon.dk