Bordladere

Doro 332 bordlader - original lille bordlader! Så ved man, hvor man kan få opladet sin lille mobil! 

Doro 345 bordoplader - så ved man altid, hvor mobilen er, og hvor den skal oplades. En original bordoplader fra Doro!

Doro 334 bordoplader. Så ved man altid hvor mobilen er, og hvor den skal oplades.

Smart original oplader til Doro 334!

Doro 338 bordoplader - så bliver det ikke nemmere at få opladet sin mobil! Sæt blot mobilen i denne lille originale bordoplader, så er du snart kørende igen!

En smart lille model der bare gør det nemt!

Doro 341bordlader - dejlig lille original bordlader til din mobil fra Doro! Så ved man altid, hvor man kan få opladet sin mobil!  

Så ved man altid hvor mobilen er, og hvor den skal oplades.

Doro 342 bordlader - dejlig lille original bordlader til din mobil fra Doro! Så ved man altid, hvor man kan få opladet sin mobil!  

Så ved man altid hvor mobilen er, og hvor den skal oplades.

Doro 409  sæt mobilen i denne oplader, og så er du snart til snart at tale i mobilen igen.

Så ved du altid, hvor mobilen er!

Doro 410 bordoplader - så bliver det ikke nemmere at få opladet sin mobil! Sæt blot mobilen i denne lille originale bordoplader, så er du snart kørende igen!

Doro har meget ekstra udstyr til din mobil.

Doro 505 bordlader - så ved man altid, hvor den lille Doro mobil er henne!

Dejlig lille original bordlader fra Doro!

Doro 515 bordoplader - så bliver det ikke nemmere at få opladet sin mobil!

Original bordlader fra det svenske firma Doro!

Doro 605 bordoplader, så har din mobil en fast plads at få strøm på.

Dejlig lille bordlader, giv den en fast plads og du ved altid, hvor mobilen er!

Doro 610 bordoplader - så bliver det ikke nemmere at få opladet sin mobil! Sæt blot mobilen i denne lille originale bordoplader, så er du snart kørende igen! 

Doro har originale dele til alle Doro mobiler!

 Doro 612 bordoplader - giv den en fast plads i stuen og så ved du altid hvor din mobil er.

Til de allerfleste Doro mobiler er der en bordoplader til! 

Doro 614 bordoplader - giv den en fast plads i stuen og så ved du altid hvor din mobil er.

Til de allerfleste Doro mobiler er der en bordoplader til! 

Doro 615 bordoplader - så bliver det ikke nemmere at få opladet sin mobil! Sæt blot mobilen i denne lille originale bordoplader, så er du snart kørende igen! 

Doro har originale dele til alle Doro mobiler!

Doro 680 bordoplader - så bliver det ikke nemmere at få opladet sin mobil! Sæt blot mobilen i denne lille originale bordoplader, så er du snart kørende igen! Og du ved altid, hvor den er henne!

Doro har bordopladere til mange af sine mobiltelefoner!

Doro 520x bordoplader - så bliver det ikke nemmere at få opladet sin mobil! Sæt blot mobilen i denne lille originale bordoplader, så er du snart kørende igen!  

Enkel og brugervenlig som det plejer at være fra Doro!

Doro 682 bordoplader - så bliver det ikke nemmere at få opladet sin mobil! Sæt blot mobilen i denne lille originale bordoplader, så er du snart kørende igen! Opladeren starter, så snart man sætter mobilen i den!

Enkel og brugervenlig som det plejer at være fra Doro!

Doro 740 bordlader - giv din bordlader en fast plads i hjemmet og du er altid sikret en godt opladet mobil. Oplad ofte - så holder batteriet længere - og du ved, hvor mobilen er!

Doro 621 kan du få bordlader til. Giv den en fast plads i stuen, så ved du altid hvor mobilen er, og den er klar parat til telefonsamtale.

Doro 622 bordladeren gør det muligt for dig, kun at skulle sætte stikket i en gang. Nemlig i bordladeren! Og så ved du altid, hvor du har den. Husk at oplade ofte!

Doro 510 bordlader gør det nemt for dig at oplade din lille Doro mobil. Giv den en fast plads i stuen, og du ved altid, hvor du kan finde den. Oplad ofte din mobil, så holder batteriet længere.

Doro 507 bordladeren gør det nemt for dig at lade op. Det er kun en gang du skal forbinde 230v oplader med bordladeren, så er det nemt at sætte mobilen i opladren, når du ikke snakker!

Bordlader til doro 580 secure. Praktisk lille bordstander/bordlader til din 580 secure, fylder ikke meget på skrivebordet eller reolen, dette produkt er kun bordstander opladerkabel føgler ikke med, dette skal købes separat. Klik her for mere tilbehør

Bordlader-Bordstander til doro liberto 820 mini, flot praktisk bordlader til din doro 820 smartphone, bare sæt telefonen i opladeren så klare den resten du kan enda bruge telefonen til at vise dine fotos i et slideshow mens den lader, opladerkabel føgler ikke med men skal købes separat, Klik her for mere tilbehør.

 

EnkelTelefon.dk