Blog

Under vores blogsektion kun du læse om løst og fast med udgangspunkt i telefoni i alle afskygninger.

Doro har for nyligt lanceret en ny klaptelefon ved navn 622. Ved første øjekast ligner den de andre klaptelefoner som Doro har på markedet, men prisen er højere end de andre og det er der nogle grunde til.

Talende taster

Først og fremmest adskiller Doro 622 sig fra de andre doro mobiler ved at have talende taster.

Det vil ganske enkelt sige at telefonen fortæller dig hvilket tal du har tastet. Dette hjælper folk der ikke ser så godt og forhindre at det forkerte nummer bliver ringet op.
Funktionen har tidligere været forbeholdt specifikke Doro Fastnettelefoner men med Doro 622 kan man også få denne funktion med en mobiltelefon.

Doro Experience – Fjernadministration

Doro 622

Nogle kender måske Doro 740, der er verdens første smartphone tiltænkt ældre.

Teknologien bag hedder Doro Experience og Doro 622 er den anden doro telefon på markedet der gør brug af Doro Experience.
Med Doro 622 har pårørende mulighed for at fjernadministrere telefonen via internettet.

Via hvilken som helst browser, kan der tilføjes billeder, video, telefonnumre og kalenderaftaler til telefonen uden at brugeren af doro 622 skal gøre noget.
På samme måde har den pårørende adgang til de billeder der bliver taget med telefonen. Det hele bliver lageret på nettet og på denne måde bliver indhold overført automatisk til Doro 622.  

Dette gør det meget nemt at hjælpe den ældre med telefonen og der skal kun lægges kræfter i at lære de basale funktioner at kende.

Forestil dig at du lige har været på ferie med din familie og gerne vil dele minderne med dine bedsteforældre. Via nettet kan du nemt lægge billederne op via Doro experience. På denne måde blive de hentet ned til bedstemors mobiltelefon så de kan sidde og nyde billederne.

Dette er blot en situation hvor Doro 622 virkelig har en stor fordel frem for de andre klaptelefoner fra doro.

Det kræver dog at dine bedsteforældre har et data abonnement via deres telefonabonnement da telefonen bruger 3G i forbindelse.

 

Du kan læse mere om Doro 622 på enkeltelefon ved at klikke HER

Trådløse telefoner er en nem og billig måde at få fastnettelefoni i huset. Har man flere håndsæt kan man jo f.eks. sætte basen i stuen og derefter placere de andre håndsæt i kælder eller på 1. salen, så slipper man for at løbe op og ned ad trapper. Men en trådløs telefon er ikke bare en trådløs telefon.

 

EnkelTelefon.dk